Logo.png

Lessen en workshops

Wat

Tussen 1 september en 11 november 2021 worden er twee cursussen aangeboden. Een beginnerscursus en een gevorderdencursus. Beide cursussen bestaan uit 10 lessen. De lessen duren een uur (met een inloop van een kwartier).

In de beginnerscursus komen de oefeningen uit level 1 van Zhineng Qigong aan bod (Lift Qi Up Pour Qi Down, Three Centers Merge, La Qi, Squats, opwarmoefeningen) en de Health Gong 2 (Happy Self Awareness)

In de gevorderdencursus verdiepen we de oefeningen uit level 1 en wordt aandacht besteed aan de oefeningen uit level 2 (Core Improvement Methode, Body & Mind Methode en de Health Gong 1).

De lessen besteden we vooral aan oefenen. Achtergrondinformatie bij de oefeningen en andere interessante weetjes stuur ik je voorafgaand aan iedere les via de mail.

Na iedere les krijg je, ook via de mail, een beschrijving van de oefening die we gedaan hebben en links naar YouTube filmpjes die ik heb gemaakt van de oefeningen. De filmpjes kunnen je helpen bij het oefenen thuis.

De lessen gaan door bij een minimaal aantal inschrijvingen van 6. Het maximale aantal deelnemers per cursus is 12.

Heb je zelf ideeën voor een Zhineng Qigong-activiteit?
Meld dat via info@zhinengdeventer.nl. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

Wanneer

We beginnen in de eerste week van september 2021. Er zijn een aantal mogelijkheden voor de beginnerscursus en voor de gevorderdencursus.(geef hier je belangstelling aan)

Lestijden (met een klein voorbehoud):

Donderdagmiddag:

14.00-15.00 uur (inloop 13.45) of 15.15-16.15 uur

Woensdagvond:

19.30-20.30 uur (inloop 19.15) of 20.45-21.45 uur.

Waar

De lessen vinden plaats in Deventer. Woensdagavond in het Kunstcircuit (Keizerstraat), donderdagmiddag bij Yogica (Brinkgeverweg).

Kosten

De eerste les van een cursus is een kennismakingsles. Je bijdrage voor de kennismakingsles is €5.

De kosten voor de hele cursus (inclusief kennismakingsles) bedragen €104.

 

Nadere info

Heb je vragen over het cursusaanbod, over de informatie op deze website of suggesties voor andere activiteiten? Mail naar info@zhinengdeventer.nl